Just RusselLatem Leven: Maak kennis met de deelnemers en hun honden

Latem Leven: Maak kennis met de deelnemers en hun honden

||||||||||virginie morobé en haar hond uit latem leven|olivier van de vijver uit latem leven|duitse staande hond|Daniel Dimovski|||olivier en karen uit latem leven|jothi uit latem leven|august uit latem leven|
Odile Geirnaert
20 november 2022
4 min. leestijd

In ‘Latem Leven’ worden een tiental bekende inwoners van het idyllische Sint-Martens-Latem gevolgd. VTM 2 neemt de kijker mee in het kunstminnende en welvarende dorpje aan de oevers van de Leie. De naam van het dorpje wordt in de streek vaak afgekort tot ‘Latem’. Wat opvalt is dat alle deelnemers niet enkel zot zijn van hun pitoreske dorp maar ook van hun minstens even unieke honden. Maak kennis met de deelnemers van het tweede seizoen van Latem Leven en hun honden.

1. Auguste Boxy & King

Ook de Boxy’s zijn in het 2de seizoen van Latem Leven te zien. Dit jaar maken ook de kinderen van Stephan, Auguste en Julia Boxy hun intrede. Omdat Auguste verhuisde naar de Caraïben om zijn dromen achterna te gaan, zorgt zijn vader nu voor zijn hond King. ‘Opvoeden is moeilijk want hij heeft nooit een échte opvoeding gehad’ lacht Stephan. Ondanks dat hij meer een kattenliefhebber is, raakt hij erg gehecht aan de mooie jonge bruine Doberman King. Zou King ook even royaal eten als zijn naam doet klinken? Dat luidt als een vraag voor onze volgende deelnemer in deze blogpost.

august uit latem leven
Bron: Latem Leven VTM2


Beroep: Producer
Naam hond: King
Ras: Bruine Doberman

2. Louis Mortreu & Gracie

Als jongste deelnemer van het programma zorgt Louis Mortreu (25) voor een leuk contrast. De jonge ondernemer floreert als bezige bij in de reeks. Hij startte samen met zijn broer Victor Mortreu en twee andere vrienden een eigen startup in gepersonaliseerde dierenvoeding op. De naam Just Russel klinkt als een klok. “Ik wil graag andere jonge ondernemers inspireren en tonen dat, ondanks uit een welstellende gezin te komen, je hard moet werken om je dromen te bereiken.” motiveert Louis. Hoe kan het ook anders dan dat Louis Mortreu een eigen hond in huis heeft. Ontdek hier welke voeding het beste past bij jouw hond.

Beroep: Mede-oprichter bij Just Russel
Naam hond: Gracie
Ras: Cane Corso

3. Jothi Impanis & haar Pomerianen

Jothi maakt dit jaar haar introductie in het tweede Seizoen van ‘Latem Leven’. Jothi is een charismatische hondentrimster uit Latem. Ze heeft een grote liefde voor honden en mode. Dat bewijst ze met haar 4 pomeriaan honden. Jothi won namelijk al meerdere dog shows. Wist je dat je voor zo een show dog makkelijk €3000 moet betalen? Van ons krijgen haar fashionnable en stralende honden minstens een 10 op 10.

jothi uit latem leven
Bron: Latem Leven VTM2

Beroep: Hondentrimster Chiens-elysees, Hondenfokker Pow’r Puff Pom’s
Naam hond: Coco, Pucci, Tokio,
Ras: Pomeriaan

4. Daniel Dimovski & Louise the princess

Naast Jothi is ook Daniel Dimovski nieuw in het 2de seizoen van ‘Latem Leven’. De immer sympathieke man is esthetische arts en heeft zijn eigen praktijk “Dimovski Clinic” in Sint-Martens-Latem. Het is best indrukwekkend hoeveel bekende vlamingen de arts op zijn klantenlijst heeft staan. Daniel deelt zijn leven met Louise The Princess. En of de witte Pomeriaan een belangrijke rol speelt in zijn leven, laat de naam weinig twijfels aan toe.

Daniel Dimovski

Bron: Latem leven

Beroep: Flamboyante esthetisch arts
Naam hond: Louise
Ras: Witte Pomeriaan

5. Olivier van de Vijver & Roxy

Olivier van de Vijver is een de extraverte zakenman, getrouwd met Karen Van De Weghe, apothekeres in Latem. Hij runt het reisbureau Xperience & Travel Lounge in Sint-Martens-Latem. Het kantoor is gespecialiseerd in à la carte luxe vakanties. Daarnaast verhuurt hij ‘Leiecabin’, een hippe en charmante cabin aan de Leie, omgeven door groen, met private toegang tot een hottub en sauna. In zijn tuin aan de beeldende Leie loopt vol enthousiasme en energie zijn lieve Duitse staande hond Roxy, een echte jachthond. Het is een hondenras dat oorspronkelijk gefokt werd als zeer veelzijdige gebruikshond voor de jacht. De verschijning is een hond die een krachtige, snelle indruk maakt en bovendien een edele uitstraling heeft. Karen vindt Roxy de ideale waakhond als ze alleen thuis is.

olivier en karen uit latem leven
Bron: Latem Leven VTM2
olivier van de vijver uit latem leven

Beroep: Serie-ondernemer: Touroperator, verhuurder van vakantiewoningen, fabriekseigenaar
Naam hond: Roxy
Ras: Duitse staande hond

5. Arnaud, Tibby & Chanel

Arnaud De Bremaeker en Tibby uit Latem Leven noemen hun hond Chanel, hun “eerste kleine”. Als jonge koppel baten ze een gezondheidscentrum uit in Sint-Martens-Latem. De moeder van Arnaud De Bremaeker zou directrice van Chanel geweest zijn. Vandaar de naam van hun Shitzu, Chanel.

Bron: HLN

6. Valerie de Booser & Senna

Valerie (ex-vrouw van Koen Wauters) is een Belgisch model en presentatrice. Ze heeft een grote liefde voor honden. Tot haar grote verdriet moest ze jammer genoeg onlangs afscheid nemen van haar grootste vriendin Senna. Haar Rhodesian ridgeback zorgde voor onvoorwaardelijke liefde! Ze neemt geen prominente rol in het nieuwe en tweede seizoen van ‘Latem Leven’.

Beroep: Model, actrice, presentatrice
Naam hond: Senna
Ras: Rhodesian ridgeback

7. Virginie Morobé & Onitsuka

Virginie Morobé is een Belgisch ontwerpster, gefascineerd door schoenen. De doelgerichte onderneermster legt haar ziel in de ontwerpen van Morobé en maakte in het eerste seizoen al haar intrede in de reeks. Al vanaf de oprichting van Just Russel (startup van Louis Mortreu) is Virginie grote fan van de jonge ondernemers en hun vernieuwende concept. In het eerste seizoen zie je hoe de favoriete voeding van Onitsuka, haar Kleine keeshond, met veel liefde aan huis wordt geleverd door Louis.
virginie morobé en haar hond uit latem leven
Beroep: Schoenontwerpster en onderneemster
Naam hond: Onitsuka
Ras: Kleine keeshond

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve interviews met deze deelnemers & win gratis voeding voor je hond of kat.

[fluentform id=”31″]

 

 

Bekijk alle afleveringen van ‘Latem Leven’ seizoen 1 hier.

‘Latem Leven’, vanaf dinsdag 22 november om 20u40 opnieuw op VTM 2 voor seizoen 2.

Waar ligt Sint-Martens-Latem?

Sint-Martens-Latem is gelegen in Oost-Vlaanderen en ligt aan de Leie.

Wanneer wordt latem leven uitgezonden?

Het tweede seizoen van Latem Leven start dinsdag 22 november.

Op welke zender wordt latem leven uitgezonden?

Latem Leven wordt uitgezonden op VTM 2 en kan herbekeken worden via VTM GO.

Heeft Valerie de booser honden?

Valerie de Booser heeft op dit moment geen honden. Haar hond Senna, een rhodesian ridgeback, is helaas onlangs overleden.

Welke deelnemers doen mee aan Latem Leven 2022?

Het tweede seizoen van Latem Leven laat opnieuw het leven zien van verschillende bekende Latemnaars. We zien in dit seizoen o.a. Auguste Boxy, Virginie Morobé, Olivier van de Vijver, Louis Mortreu, Daniel Dimovski en Jothi Impanis.

Heb je nog een vraag?

Vraag gratis raad aan onze
honden- en kattenexpert van Just Russel.

Stel je vraag
Hondennieuws
Hond die in de auto zit en uit het raam kijkt|Hond in de auto die uit het raam kijkt

Hoe vervoer je een pup in de auto?

27 december 2022
Moet je dringend naar de winkel, maar heb je geen opvang voor je pup? Simpel! Neem je puppy mee in je auto. We geven je enkele tips om de reis zo aangenaam mogelijk te maken voor je puppy. 
Cyriel Van Steen
Hondennieuws

Waarom loopt mijn hond met zijn staart naar beneden?

24 januari 2023
Vraag je je af waarom jouw hond zijn staart naar beneden houdt? Terecht want soms kan dit ernstige oorzaken hebben, je leest alle mogelijkheden hier.
Cyriel Van Steen
Hondennieuws
Kleine witte chihuahua hond zit op bed en lacht|Zwarte Belgische griffon staat op hout in bos als een van kleinste hondenrassen|Zwartbruine chihuahua zit op houten terrasvloer met tong uit zijn mond|Kleinste hondenras zonder vachtverlies Chinese naakthond|Een van de kleinste hondenrassen bruine dwergkeeshond staat op boomstronk in bos|Kleine witte Japanse spaniël hond zit op tegels en kijkt in camera|Russische toy terriër kleine hond staat op bruine grond met wazige achtergrond|Kleine witte vlinderhond zit op boomstronken|Yorkshireterriër ligt op een bankje

Dit zijn de 8 kleinste hondenrassen ter wereld

17 juni 2022
Klein, schattig en overal welkom… De kleinste hondenrassen hebben vele voordelen! Mee eens? Check snel de top kleine hondenrassen in deze blog.
Odile Geirnaert
Hondennieuws
Golden Retriever die geaaid wordt

Leer hondentaal begrijpen en wordt nog betere maatjes met je hond!

02 december 2022
Kwispelt je hond of blaft hij op voorbijgangers? In deze blog leer je alles over hondentaal zodat jij en je maatje de beste band kunnen opbouwen.
Odile Geirnaert
Hondennieuws
Een hond die neerligt

Wat zijn de kenmerken van een getraumatiseerde hond?

30 december 2022
Is je hond angstig voor mensen of eerdere voor andere honden? Het is duidelijk dat hij een trauma heeft. Lees snel deze blog en kom alles te weten over getraumatiseerde honden.
Cyriel Van Steen
Hondennieuws
Hoeveel kost een hond? Puppy met geld ligt op tafel

Hoeveel kost een hond? Ontdek het hier!

12 augustus 2022
Kriebelt het om een hond te nemen? En vraag je je nu af: “Hoeveel kost een hond?”. Krijg hier een totaalprijs, aankoopprijs en maandelijkse kosten!
Cyriel Van Steen