🚚 Aan huis bezorgd binnen 1-3 dagen

Algemene Voorwaarden – Retour Beleid

Bedankt voor uw vertrouwen in Just Russel, samen kunnen we jouw dier de juiste voeding op maat geven.

Ondernemingsgegevens

Naam: JUST RUSSEL BV
Email: hello@justrussel.com
Ondernemingsnummer/KVK/btw: 0735411735
Adres Zetel: Baarledorpstraat 95 – 9031 Gent – België
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap (BV)
Telefoonnummer: +32 472 909039

Herroeping

(1) Je hebt het recht om binnen een termijn van zeven (14) dagen vanaf de levering van jouw eerste box, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. Je betaalt dan enkel voor de gedurende deze zeven (14) dagen reeds geleverde hondenhondenmaaltijdboxen en de boxen die reeds ingepland zijn. Om de bestelling (en dus ook om levering en een betalingsverplichting) van de volgende hondenmaaltijdbox en eventuele aanvullende producten te voorkomen, dien je vóór de deadline voor wijzigingen de overeenkomst te herroepen.

(2) Je hebt tevens het recht om binnen een termijn van zeven (14) dagen vanaf de levering van bepaalde aanvullende producten, zonder opgave van redenen, de bestelling van dit aanvullende product te herroepen. Aanvullende producten met een beperkte houdbaarheid kan je niet herroepen. De verzendkosten van het terugzenden van het product zijn voor eigen rekening.

(3) Voor het herroepen van de overeenkomst kan je gebruik maken van het modelformulier wat te vinden is in Bijlage I van de Algemene Voorwaarden. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier maar je bent hiertoe niet verplicht.

(4) Wij begrijpen dat het verlies van een huisdier een diep persoonlijke en emotionele ervaring is. Echter, vanwege de aard van onze gepersonaliseerde hondenhondenmaaltijdboxen en aanvullende producten, kunnen wij geen retouren accepteren op basis van het overlijden van een huisdier. Wij adviseren in deze situatie contact op te nemen met onze klantenservice om de mogelijkheden voor ondersteuning en verdere stappen te bespreken.

Voor webshop gelden volgende voorwaarden van retour termijnen:

  • De klant heeft minimaal 14 dagen de tijd om een retour aan te melden.
  • Daarna heeft de klant nogmaals minimaal 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te retourneren.
  • Just Russel hebt dan maximaal 14 dagen de tijd om het bedrag terug te betalen.
  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hello@justrussel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar hello@justrussel.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Just Russel BV  – Januari 2024

Bijlage I – Modelformulier voor Herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:

Just Russel BV
Baarledorpstraat 95
9031 Drongen
België
hello@justrussel.com

Ik/Wij (*)____________________ deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*)____________________ herroep/herroepen (*)

Besteld op (*)____________________ /Ontvangen op (*)____________________

Naam/Namen consument(en) ____________________ Adres consument(en) ____________________ Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

____________________, ____________________
Datum ____________________
(*) Doorhalen wat niet van toepassing is