De 10 leukste Belgische Instagram accounts van honden die jij moet volgen!

hond met een zonnebril
29 december 2020
4 min. leestijd

Maak kennis met de 10 leukste Instagram accounts van honden

@beaux_thegoldenretriever


bekende hond beaux the golden retriever

Meer bekijken op Instagram

Beaux is een 3 jaar oude golden retriever. De hond is een echte Instagramsensatie met wel meer dan 10.000 volgers. Het account voorziet wekelijks nieuwe foto’s van de speelse Beaux en is dus zeker een aanrader om te volgen als je fan bent van golden retrievers. Ze is zot van modder, bekijk hier de video van deze petfluencer.

@gusto_the_brown_lab

bekende hond gusto the brown lab

Meer bekijken op Instagram

Gusto, de bruine labrador is 4 jaar oud en samen met zijn baasjes Tom en Elke beleeft ze de leukste wateravonturen. Zowel Gusto als zijn baasjes zijn echte waterratten. Met meer dan 5.000 volgers delen ze hun leukste avonturen op Instagram.

@theshibatoshi

bekende hond the shibatoshi

Meer bekijken op Instagram

Toshi is amper een 1 jaar oude shiba en samen met zijn vele hondenvriendjes beleeft hij de leukste avonturen die hij deelt op Instagram met zijn 6.000 volgers. De shiba is een fan van sneeuw en is een echt model; dat is dan ook duidelijk te zien op zijn foto’s.

@nayahthegolden

bekende hond nayah the golden

Meer bekijken op Instagram

Nayah is een 1 jaar oude golden retriever. Samen met haar baasjes Kelly, Lauren & Anne delen ze de tofste avonturen met hun 5.000 fans. De golden retriever houdt ervan om iets te ontdekken en gek te doen, en dat is duidelijk te zien op de foto’s die ze plaatsen. Neem zeker een kijkje op haar instagram profiel, het is om van te smelten!

@lifewithmanzo

bekende hond life with manzo

Meer bekijken op Instagram

Manzo is een 3 jaar oude Cavalier King Charles. Deze viervoeter houdt ervan om de gekste hoedjes en brillen op te zetten. Samen met maar liefst 14.500 volgers deelt hij zijn gekste verkleedpartijtjes en slaperige momenten.

@ashthegermanshepherd

bekende hond ash the german shepherd

Meer bekijken op Instagram

Ash, de Duitse herder is een van de grotere hondeninfluencers in België. De 2-jarige Ash deelt haar favoriete momenten met haar 38.000 volgers. Elke dag is er wel een nieuwe foto van haar te zien tijdens de gekste en leukste avonturen.

@lucy_theflufbernese

bekende hond lucy the fluf bernese

Meer bekijken op Instagram

Lucy is een 3 jaar oude Berner sennenhond. Met de attitude van een puppy maar de grootte van een beer deelt Lucy de leukste foto’s met haar 7.000 volgers. Daarnaast ontvangt ze ontzettend veel liefde van haar baasjes die haar elke dag bezighouden.

@mila_frenchbull

bekende hond mila french bull

Meer bekijken op Instagram

Mila is een 3 jaar oude Franse Bulldog die heel graag jasjes en leuke harnassen draagt. Mila weet hoe je goed moet poseren voor een scorende insta post. Mila houdt van reizen, ze ging dit jaar onderandere al naar het zuiderse Italië.

Misschien wel het bekendste Instagram account van een hond in België

@lewis_golden

bekende hond lewis golden

Meer bekijken op Instagram

Met zijn 78.000 volgers is Lewis het grootste instagram accounts van honden in België. Lewis is een 5 jaar oude golden retriever, en elke dag komen er toffe en schattige foto’s van hem online. Daarnaast plaatst hij ook grappige video’s waar je maar niet genoeg van kunt krijgen!

Onze favoriete petfluencer als laatste

@rocco_from_antwerp

bekende hond rocco from antwerp

Meer bekijken op Instagram

Rocco is een 3 jaar oude Engelse bulldog. Rondhuppelend in Antwerpen is Rocco een speelse hond. Hij houdt ervan om zich te verkleden, zeker op speciale dagen. Met zijn 10.000 volgers deelt hij elke dag zijn verkleedpartijen en avonturen. Hij is een vaste klant bij Just Russel. Bekijk de ervaring van deze bekende instagram hond met Just Russel hier.

Dat waren de 10 leukste Belgische instagram accounts van honden. Wij raden je zeker aan om een van hen te volgen voor jouw dagelijkse portie hondenliefde! Neem ook even de tijd om onze website www.justrussel.com te bezoeken waar je andere interessante blogs en meer informatie kunt vinden over onze gepersonaliseerde premium hondenvoeding. Tag @justrussel_com in je foto’s voor een repost op ons account.

In Duitsland zijn er zoveel bekende petfluencers dat er zelfs social media marketing platform voor huisideren bestaat: petfluencer.com Op dit platform kunnen petfluencers en bedrijven elkaar vinden voor samenwerkingen.

Dierenarts
Heb je nog een vraag? Vraag gratis raad aan onze
honden- en kattenexpert van Just Russel.
Stel je vraag