🚚 Aan huis bezorgd binnen 1-3 dagen

Alles in 1 plek voor een gezond en gelukkig huisdier

De service van een dierenwinkel en de snelheid, het gemak en uitgebreid aanbod van een webshop. Dat is wat Just Russel voor je in petto heeft, naast gepersonaliseerde voeding voor je liefste huisdier.

Gratis verzending

Vanaf €40 of gratis met je gepersonaliseerde voeding.

Vandaag besteld, morgen geleverd

Voor alle bestellingen geplaatst voor 15:00.

Altijd extra voordeel

Krijg 10% korting op alle shop-producten als Just Russel-family member.

De beste service

Chat, mail of bel gratis met onze klantendienst.

Elke dag feest met gezonde tussendoortjes

Overgewicht? Moeilijke spijsvertering? Allergieën? Geen wonder als je de ingrediënten van je honden- of kattensnacks naleest: tarwemeel, beendermeel, suiker, zout, karamel kleurstof (wat?!). Vertrouw dus op de selectie veilige en smakelijke snacks voor je huisdier van onze dierenartsen.

Grenzeloos speelplezier voor elk huisdier

Het leven moet leuk zijn! Verwen je bestie dus met knotsgekke speeltjes die hem blij maken om hond of kat te zijn. Een speeltje met kattenkruid vermomd als avocado of een apporteerspeeltje voor je hond dat drijft op water? Bij Just Russel staat geen limiet op plezier.

Lang en gezond zal hij leven

Doffe vacht, moeizame spijsvertering, pijnlijke gewrichten of zenuwtrekjes? Sommige honden en katten kunnen een duwtje in de rug gebruiken. Trakteer je huisdier dus op smakelijke voedingssupplementen en zie hem in no time terug kwispelen of spinnen van contentement.

vitaminen

En ook wat voor het baasje

Bij Just Russel willen we niet alleen dat je huisdier blij en gezond is, maar denken we ook aan je comfort als baasje. Zodat jij zonder stress de deur uit kan, vind je daarom in onze shop ook ecologische poepzakjes, kattengrind tot drinkbussen voor je hond.

Verzot op speeltje
Na een eerste periode de brokken te testen reageerde onze hond er heel goed op. Hij viste al snel de brokken van Just Russel er van tussen en liet de rest liggen. Hij is ook echt verzot op het gratis speeltje dat bij onze tweede bestelling zat!
Mathieu F.
Balou hondenkoekjes
Bij de vorige bestelling heb ik naast brokken ook de vitaminekoekjes besteld. Ik was bang dat Balou ze niet graag zou eten maar wat ben ik verkeerd. Als hij mag kiezen tussen de nieuwe koekjes en de oude, kiest hij telkens opnieuw voor die van jullie!
Carolien A.
Labrador is verzot op speeltje
Mijn labrador is verzot op zijn brokken! We zijn van brokken veranderd omdat Diesel zijn eten vaak onaangeroerd liet staan. Nu eet hij het eten steeds binnen de 5 minuten op. Ook van zijn nieuwe trekspeeltje is hij amper weg te slaan!
Natascha M.

Onze bestsellers

Voorstel: JR Zalmolie, Kong octopus, JR Kattensnoepjes, J-Line hondenmand

Veelgestelde vragen

Een gezond tussendoortje voor honden hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en leeftijd van de hond, eventuele voedselallergieën en de voedingsbehoeften van de hond. Hier zijn een paar gezonde tussendoortjes die over het algemeen geschikt zijn voor de meeste honden:


1. Wortelen: rauwe wortelen zijn een uitstekende bron van vezels en vitamine A. Ze zijn ook laag in calorieën en kunnen helpen bij het schoonmaken van de tanden van de hond.


2. Appels: verse, ongezoete appels zijn een goede bron van vezels en vitamine C. Verwijder de zaden en het klokhuis voordat je de appel aan je hond geeft.


3. Broccoli: rauwe broccoli bevat veel vezels en vitamine C, en kan ook bijdragen aan een gezonde spijsvertering van de hond.


4. Rijstwafels: ongezouten en ongekruid, rijstwafels kunnen een lekkere traktatie zijn voor honden en bevatten weinig calorieën.


5.Gedroogde zoete aardappel: Gedroogde zoete aardappel is een heerlijke en gezonde snack voor honden. Het is een goede bron van vezels, vitamines en mineralen.


Houd er rekening mee dat deze tussendoortjes alleen als aanvulling op het normale dieet van de hond moeten worden gegeven en niet als vervanging voor een uitgebalanceerde voeding. Bovendien moet je altijd toezicht houden op je hond wanneer je hem tussendoortjes geeft, om verstikkingsgevaar te voorkomen en ervoor te zorgen dat de hond de traktaties veilig eet.

Hoeveel tussendoortjes een hond mag hangt af van de grootte, leeftijd en activiteitsniveau van de hond, evenals van het type tussendoortjes dat wordt gegeven. Over het algemeen is het belangrijk om de hoeveelheid tussendoortjes te beperken en ervoor te zorgen dat deze tussendoortjes niet meer dan 10% van de totale dagelijkse calorie-inname van de hond uitmaken.


Als richtlijn kan een volwassen hond van gemiddelde grootte (ongeveer 25-30 kg) tussen de 1 en 3 tussendoortjes per dag krijgen, afhankelijk van het soort tussendoortje en de dagelijkse caloriebehoefte van de hond. Het is ook belangrijk om te onthouden dat tussendoortjes geen volledige maaltijden mogen vervangen en dat ze alleen als aanvulling op het normale dieet van de hond moeten worden gegeven.


Stuur of bel ons gerust bij verder vragen dan help ik je graag verder.


☎️ +32 472 90 90 39
✉️ hello@justrussel.com

Honden vinden verschillende dingen lekker als beloning, maar de meeste honden waarderen vooral smakelijke voedingsmiddelen zoals hondenkoekjes, kauwsnacks en stukjes vlees.


🍪 Ontdek hier ons assortiment

Al 0 maaltijden geleverd!