Contact opnemen met Just Russel

Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen, mail naar hello@justrussel.com of neem telefonisch contact met ons op via +32 472 90 90 39.
(tijdens werkdagen van 8:00 tot 16:00 uur)

Je kan ons daarnaast ook bereiken via:

Social media

Hoe het werkt

Heel gemakkelijk, maak een Just Russel profiel aan door de gegevens van je huisdier in te vullen in slechts drie minuten. Zo leren wij je huisdier als geen ander kennen. Als je de bestelling hebt geplaatst maken wij het pakketje met de gepersonaliseerde voeding voor je klaar. Je ontvangt je bestelling binnen 1-3 werkdagen!

Wij vinden het belangrijk dat bestellen bij Just Russel makkelijk is. 7 Dagen na je eerste bestelling ontvang je van ons een bericht dat een nieuwe levering wordt ingepland met de speciaal afgestemde hoeveelheden voeding voor je huisdier. Na de testzak begint het Just Russel abonnement en werken wij met een automatisch incasso, waarbij wij iedere maand een nieuw pakket (op basis van de vorige bestelling) naar jou opsturen. Geen zorgen! Je krijgt een reminder per e-mail voor je betaling wordt afgeschreven. Ook kun je de levering eenvoudig wijzigen in je Just Russel profiel. Lees meer over onze algemene voorwaarden.

Wij bieden jou en je huisdier premium honden- en kattenvoeding aan tegen een scherpe maar vooral eerlijke prijs. De voeding is volledig aangepast op de behoeften van jouw huisdier en wordt maandelijks bij je thuis bezorgd. Het abonnement kan eenvoudig en op elk moment opgezegd worden. Bij Just Russel bieden wij enkel 100% natuurlijke producten aan en garanderen wij een hoogwaardige kwaliteit van de voeding voor je huisdier. Bel +32 472 90 90 39 of mail naar hello@justrussel.com

Je account

Log hier in op je profiel en klik in het menu op “Mijn huisdieren”. Aan de rechterkant naast de foto en naam van je huisdier kun je klikken op “Profiel wijzigen”. Pas je profiel hier eenvoudig aan!

Log hier in op je profiel en klik in het menu op “Mijn huisdieren”. Aan de rechterkant naast de foto en naam van je huisdier zie je “Profiel wijzigen” met een kruisje. Klik op het kruisje en bevestig dit door te klikken op “verwijder”.

Log hier in op je profiel. Klik in het menu op “Mijn leveringen”. Hier kun je alle informatie over je leveringen terug vinden. Je kunt hier ook je levering aanpassen door te klikken op “Kies een andere leverdag”.

Je abonnement

Bij Just Russel werken wij met een maandelijks opzegbaar abonnement om te zorgen dat jij en je huisdier nooit zonder de gepersonaliseerde voeding komen te zitten. Dankzij ons algoritme weten wij precies wanneer je huisdier nieuwe voeding nodig heeft. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de voeding te pauzeren en/of op te zeggen, mocht deze niet in de smaak vallen. Lees onze algemene voorwaarden hier.

Log hier in op je profiel. Klik in het menu op “Mijn leveringen”, waar je de leverfrequentie eenvoudig naar jouw wens aanpast.

Log hier in op je profiel. Klik in het menu op “Mijn leveringen”. Op het midden van de pagina krijg je de optie om meer voeding per levering te bestellen. Op deze manier kan je geld uitsparen en word je minder snel geleverd. Na het selecteren van het ideale volume klik je op ‘opslaan’. Komen je leveringen te snel of te traag omdat ze niet overeenkomen met de werkelijke portie voeding die je geeft? Klik dan op ‘Voedingsplan’ en wijzig vervolgens de dagelijkse portie. Op die manier berekent het algoritme opnieuw hoeveel tijd er tussen een volgende levering hoeft te zitten.

Over prijzen

De prijs van de gepersonaliseerde voeding is volledig afhankelijk van de behoefte van je huisdier en het profiel wat je bij ons aanmaakt. Je kunt vanaf €19,99 per maand de voeding thuisgestuurd krijgen. Wil je de prijs voor de voeding van jouw huisdier bereken? Vul dan hier het profiel in.

Er zijn verschillende manieren waarop je van korting kan genieten. We sommen enkele mogelijkheden voor jou op:

  • Gebruik ons aanraad systeem en verdien €15 korting op je volgende bestelling
  • Door het meer voeding per levering te bestellen. Klik in het menu op “Mijn leveringen”. Op het midden van de pagina krijg je de 3 opties. Door een extra zak van 3kg toe te voegen per levering wordt de prijs per kg goedkoper. Na het selecteren van het ideale volume klik je op ‘opslaan’. Je zal dan ook iets minder vaak geleverd worden.
  • We doen regelmatig promoties op Facebook of Instagram. Volg ons zeker online om korting te scoren: www.instagram.com/justrussel_com of Facebook “Just Russel

Over voeding

Je kan je persoonlijke voedingssamenstelling terugvinden na het invullen van de gegevens van je huisdier. De samenstelling van je voeding is volledig afhankelijk van het profiel van je huisdier omdat wij gepersonaliseerde voeding op maat maken. Wanneer je klant bent kan je de samenstelling terugvinden op de voedingsflyer die in elke levering zit, of door in te loggen op je profiel en op ‘mijn voedingsplan’ te klikken. Daarnaast helpen onze voedingsspecialisten je graag verder met advies en begeleiding via e-mail hello@justrussel.com of via telefoon  +32 472 90 90 39.

We love puppies! Natuurlijk hebben we gepersonaliseerde puppy voeding. Je kan hier meer lezen over onze puppyvoeding. We hebben zelfs een speciaal puppypakket, ideaal als welkomstgeschenk. Bij vragen mag je ons altijd sturen of bellen (+32 472 90 90 39 / hello@justrussel.com)

Natuurlijk! We helpen je graag verder. Bel +32 472 90 90 39 of mail naar hello@justrussel.com en we kijken hoe we de samenstelling samen kunnen verbeteren.

Bel +32 472 90 90 39 of mail naar hello@justrussel.com. Wij  zorgen er persoonlijk voor dat jouw volgend pakket een spiksplinternieuwe maatbeker bevat.

Partners

Jazeker! Benieuwd naar alle voordelen die we voor jou hebben als fokker? Maak kennis met leuke puppypakketten, aangepaste voeding en een mooie korting. Meer informatie over ons fokkerprogramma vind je hier terug: www.justrussel.com/fokkerprogramma 

Absoluut! Ben je een dierenarts en wordt je graag ambassadeur van merk? Bel +32 472 90 90 39 of mail naar hello@justrussel.com voor jouw persoonlijk samenwerkingsvoorstel.

Absoluut! Bel +32 472 90 90 39 of mail naar hello@justrussel.com voor jouw persoonlijk voorstel.

Uiteraard! Alle honden en katten goed in hun vel laten voelen met gepersonaliseerde voeding: dat is ons doel.

Al 486.002 maaltijden geleverd!