🚚 Aan huis bezorgd binnen 1-3 dagen

Voedingssupplementen voor honden: voor een lang en gezond leven

Het geluk van je hond start vanbinnen. Dat zeggen onze dierenartsen, en wie weet beter dan hen wat goed is voor je hond? Ze voegden woord bij daad en ontwikkelden na grondig onderzoek 100% natuurlijke supplementen om je hond fit en blij te houden.

Dierenarts Joy met vitamines

Gratis verzending

Vanaf €40 of gratis met je gepersonaliseerde voeding.

Vandaag besteld, morgen geleverd

Voor alle bestellingen geplaatst voor 15:00.

Altijd extra voordeel

Krijg 10% korting op shop-producten als family member.

De beste service

Chat, mail of bel gratis met onze klantendienst.

Hondensupplementen voor een gezonde geest en lichaam

Met actieve ingrediënten recht uit de natuur en een overheerlijk aroma. Wat is je hond een geluksvogel!

Koudgeperste zalmolie

Zalmolie bevat omega 3 en 6 beschermt de huid en vacht, hart, hersenen en gewrichten van je hond. Wist je trouwens dat zalmolie onweerstaanbaar is voor kieskeurige eters?

Soft chew hondenvitamines

Heerlijke hondenkoekjes die de gezondheid van je hond een boost geven, het bestaat! De 4 gezondheidsvoordelen: een stralende vacht, vlotte spijsvertering, rustig gemoed en soepele gewrichten.

Begeleid zorgen voor je hond of kat

Vragen, twijfels of kopzorgen over je hond of kat? Onze dierenartsen kunnen vast iets voor je betekenen. Geef hen een seintje via WhatsApp, per mail of gewoon telefonisch en krijg advies waar je meteen verder mee kan. P.s.: deze service is gratis 😉.

Nog meer voor een kwispelende hond

🎁 Knotsgekke hondenspeeltjes
Een paarse octopus-hondenknuffel of een sumo-kauwspeeltje? Het kan niet leuk genoeg voor je hond.


🌍 Natuurlijke hondensupplementen
Hondenvitamines voor een glanzende vacht, soepele gewrichten, vlotte spijsvertering of een ontspannen mood.


🦴 En ook wat voor onderweg
Shop ecologische poepzakjes en drinkflesjes en trek goed voorbereid de wijde wereld in met je hond.

Andre eet eindelijk vitamines!
Ik probeer al jaren om mijn hond meer supplementen te geven, maar tot nu toe weigerde hij altijd te eten als ik er iets aan toevoegde. Op aanraden van een vriendin probeerde ik de zalmolie supplementen en tot mijn verbazing eet hij nu alles zonder problemen op!
Ellen D.
Balou hondenkoekjes
Bij de vorige bestelling heb ik naast brokken ook de vitaminekoekjes besteld. Ik was bang dat Balou ze niet graag zou eten maar wat ben ik verkeerd. Als hij mag kiezen tussen de nieuwe koekjes en de oude, kiest hij telkens opnieuw voor die van jullie!
Carolien A.
Bailey glanst terug
Ik had al langere tijd door dat de vacht van Bailey niet meer zo mooi glansde. Nu we enkele wekenlang jullie brokken en supplementen geven is het resultaat duidelijk zichtbaar. Haar vacht glanst weer als nooit tevoren. Ik ben heel blij om mijn hond zo te zien stralen!
Kristine L.

Wat je nog wou weten over hondensupplementen

Honden met pijnlijke gewrichten: een supplement met chondroïtine en glucosamine zoals onze Hip & Joint Boost
Honden met een doffe vacht en droge, jeukende huid: een supplement met omega 3 & 6, zoals zalmolie of met vitamine C zoals Skin & Coat Boost.
Honden met een gevoelige maag en darmen: een hondensupplement met probiotica, zoals Digestion Boost.
Overenthousiaste honden of honden die snel stress krijgen: een hondensupplement met natuurlijke valeriaan, zoals Calming Boost.

Nee, voedingssupplementen helpen ook jongere honden. Zo hebben puppy’s van grote hondenrassen baat bij een supplement met chondroïtine en glucosamine om hun gewrichten te ondersteunen. Die groeien immers extra snel waardoor ze vaak groeipijn ervaren. Ook zijn grote hondenrassen gevoeliger voor gewrichtsproblemen. Met een supplement kan je de kans daarop verkleinen.

Echt overdoseren kan niet omdat de hoeveelheid actieve stoffen veel lager ligt dan in medicatie. Toch raden we aan om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid aan te houden op die op de verpakking van je hondensupplement staat. Zo vermijd je gezondheidsproblemen op lange termijn.

Wil je ook korting op supplementen voor je hond?

En premium voeding die goed is voor zijn spijsvertering, vacht, gewicht en gewrichten? Dan moet je bij Just Russel zijn.