🚚 Aan huis bezorgd binnen 1-3 dagen

Een gezonde start voor alle pups met het Just Russel-fokkerprogramma

Ben je als ethische fokker op zoek naar voeding met dezelfde kwaliteit als moedermelk? Gelijk heb je, want zo zijn je pups in topconditie wanneer ze hun nieuwe baasjes ontmoeten. Ontdek hier alle voordelen van het Just Russel-fokkerprorgramma!

20% korting op hondenvoeding
Gratis puppypakket voor baasjes
Gratis levering

Glanzende vacht

Dankzij natuurlijke, koudgeperste zalmolie.

Versterkt immuunsysteem

Met omega 3, vitamine C en zonder chemische smaakstoffen.

Stabiele groei

Daar zorgt een evenwichtige fosfor-calciumverhouding voor!

Uniek recept per hondenras

Voor een gezonde groei en mentale en fysieke ontwikkeling.

Hoe bepaalt Just Russel de samenstelling voor mijn honden?

Onze dierenartsen onderzochten de voedingsnoden van puppy’s van meer dan 450 hondenrassen. Het resultaat: unieke recepten boordevol lokale, natuurlijke ingrediënten om van je puppy’s gezonde, blije honden te maken.
1

Groeicurve

Groei is een gevoelige gezondheidsindicator voor je hondjes. Daarom zorgen we voor evenwichtige energiewaarden en calcium-fosforverhoudingen per hondenras. Zo ontwikkelt elke hond, groot of klein, een stevig skelet en ideaal gewicht op volwassen leeftijd.
2

Gebit

Kleine mondjes, kleine brokjes. Grote mondjes, grotere brokjes. Voor de kleinste hondenrassen maken we dus speciale mini-brokjes. Grotere hondenrassen genieten dan van brokjes waar ze goed op kunnen kauwen. Nuttig voor de vertering en eetplezier!
3

Metabolisme

Puppy’s groeien aan 200 per uur en hebben meer voeding nodig per kilogram lichaamsgewicht dan volwassen honden. Hun metabolisme draait dus op volle toeren zodat voldoende voedingsstoffen worden opgenomen. Bij ons kan je gerust zijn dat je pups alle vitamines, eiwitten en vezels eten om de motor draaiende te houden!
4

Smaak

Food is life, en zeker als die lekker smaakt. Zodat al je pups enthousiast kunnen smullen, zorgen we voor knapperige brokjes met malse kip of lam, sappige groenten, zoals erwtjes, overgoten met een scheutje aromatische zalmolie.

Geniet van alle voordelen als Just Russel-partner

20% korting op hondenvoeding

De gezondheid van alle pups begint bij jou als ethische hondenfokker. We willen je daarvoor graag bedanken met een korting. Zo geniet je altijd van de scherpste prijs!

Gratis puppypakket

Leuk om alle pups en baasjes extra in de watten te leggen. Benieuwd welke goodies in dit welkomstgeschenk zitten? Dat ontdek je hieronder!

€15 krediet per hond

Per hondenbaasje dat zich inschrijft met je unieke kortingscode voor een gratis proefpakket Just Russel-hondenvoeding, krijg je €15 krediet voor een volgende bestelling. Leuk voor je puppy’s, baasjes én voor jou!

Alle pups en baasjes in de watten met een gratis puppypakket

Met een welkomstgeschenk voor elk nieuw hondenbaasje maak je een extra goede indruk. Dat bevat deze leuke, lekkere en praktische puppy-essentials:

1 kg puppyvoeding
Maatbeker voor de perfecte portie
Just Russel-verwenkoekjes
Hondenspeeltjes
Kauwbotjes
Just Russel-puppygids

“Onze honden zien er goed uit”

“Honden fokken is onze passie. Elke puppy is voor ons een familielid. De korte tijd dat ze bij ons wonen, geven we ze graag alles wat hen blij en gezond maakt. Voeding is een belangrijk element voor puppy’s, en dat was een lange zoektocht voor ons. Ofwel was de kwaliteit niet goed, of de klantenservice ofwel de prijs te hoog. Daar zit de sterkte van Just Russel: ze weten wat belangrijk is voor ons als fokker en communiceren dan ook duidelijk, ondersteunen ons in de keuze van voeding en geven altijd de beste prijs. Onze hondjes zijn ook tevreden, ze zien er goed uit en we krijgen dan ook veel complimentjes van onze nieuwe hondenbaasjes.”


– Camille, Michaël en kattin Pascha.

tevreden klant just russel

Een vraag? Wij luisteren met gespitste oren.

Een vraag over de prijs van je voeding, ingrediënten of levering? Onze accountmanagers staan je graag te woord.


☎️ +32 472 90 90 39
✉️ hello@justrussel.com

Al 0 maaltijden geleverd!