Just Russel ervaringen

Bekijk en lees de reviews en ervaringen van meer dan 5000 tevreden klanten.
4.8/5
Just Russel reviews
4.8/5
5 sterren
93%
4 sterren
7%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 sterren
0%
Meer dan 650 google reviews!
Heel duidelijk en correct. Bij Just Russel werken mensen met veel passie!
Just Russel is voeding nr.5 op het 1e levensjaar van ons Zora. Het is de enige voeding waar ze enthousiast van wordt. Andere voedingen die zelfs duurder waren, werden nooit met smaak gegeten. Wij zijn blij met Just Russel.
Lou vliegt elke keer op zijn bakje met eten af, hij is enorm kieskeurig en spuugt andere brokken uit. Naast het blij maken van Lou maken ze ook mij héél blij met hun geweldige service, de leuke en (ecologisch verantwoordelijke) extra’s die je kan bij bestellen
Het enige eten dat onze honden niet beu worden en van blijven smullen! Ook heel gemakkelijk dat het gewoon thuis geleverd wordt, zo moet je zelf niet meer sleuren met zware zakken.
Ik ben gestart met Just Russel omdat mijn hond niet goed reageerde op de standaard voeding uit de supermarkt. Hij heeft energie voor 10 en bovendien steunen we er een Belgisch merk mee, alleen maar pluspunten dus.
Wat een succes! Goede service en Juan is dol op zijn nieuwe brokjes. Je ziet dat er zorg en liefde ingestoken wordt. Bedankt Just Russel!
Onze hond at de brokken die ze er voor had met moeite en stond vaak de hele dag. Als ik nu de bak vol is die zo leeg.
R. Goossens
Onze hond at de brokken die ze er voor had met moeite en stond vaak de hele dag. Als ik nu de bak vol is die zo leeg.
R. Goossens
De honden waren super blij met hun nieuw eten. Ze vinden het super lekker. Is in een wip op. Super ervaring.
Geweldige voeding. De katten zijn er grote fan van! De levering kwam een dag na de bestelling toe, vroeger dan verwacht! Ook zijn de gepersonaliseerde zakken gewoonweg de max!
Onze moeilijke eter vindt deze brokken wel lekker. Aangezien ze graag eet tijdens de wandeling is het ook handig voor ons dat het grote brokken zijn. Net iets handiger om haar 1 per 1 mee te belonen!
Super vlotte en snelle service. Heel fijn dat de voeding op maat gemaakt wordt op basis van een vragenlijst over je hond.
Onze hond at de brokken die ze er voor had met moeite en stond vaak de hele dag. Als ik nu de bak vol is die zo leeg. Dus kan wel zeggen dat we er blij mee zijn 🙂 en dus ook een aanrader.
Jerome is heel blij met de nieuwe voeding! Bakje altijd onmiddellijk leeg nu.

Niet tevreden? Geld terug!

Als jouw liefste viervoeter z’n kommetje niet schoonlikt, betalen we je eerste levering terug.

Al 486.002 maaltijden geleverd!