🚚 Aan huis bezorgd binnen 1-3 dagen

Begeleid zorgen voor je huisdier met een online dierenarts

Zorgen voor je hond of kat is fantastisch, maar brengt soms onzekerheid en twijfel met zich mee. Daarom kunnen alle Just Russel-familieleden terecht bij onze dierenartsen voor gratis online of telefonisch voedingsadvies.

Dierenarts Joy helpt bij de problemen van je hond of kat

Ongelimiteerd voedingsadvies

Allergie, overgewicht of een kieskeurige eter? Je mag ons alles vragen!

Spreek online met een dierenexpert

Telefonisch, per mail, WhatsApp of Facebook messenger.

Van maandag tot vrijdag

en tussen 8u en 17u 🙂

93% ziet een verbetering

in de vacht, stoelgang, de gewrichten, het gewicht…

Krijg hulp wanneer je het nodig hebt

Praktisch advies, op het juiste moment. Dat is wat onze dierenartsen en voedingsexperten bezorgde baasjes, zoals jou, te bieden hebben. Volledig gratis en online.

Voedselallergie

Jeuk, diarree, haaruitval? Bespreek de symptomen van voedselallergie met onze experten. Zij maken een hypoallergene samenstelling voor je hond of kat zodat hij of zij in no time terug in topvorm is!

Overgewicht

Ziet je hond of kat er wel héél gezellig uit? Cute, maar niet gezond. Laat onze dierenartsen je daarom begeleiden met een afslankplan voor een ideaal gewicht. (We beloven dat je hond of kat er niet hangry van zal worden.)

Mopshond met overgewicht

Gevoelige spijsvertering

Maak een einde aan constipatie, stinkende windjes en overgeven. Laat een dierenarts voeding maken voor je hond of kat die zijn spijsvertering verbetert in plaats van omgekeerd.

Moeilijke eter

Trekt je hond of kat zijn neus op voor alles behalve tafelrestjes en snacks? Dan heb je een echte fijnproever in huis. Krijg de beste tips en tricks van onze voedingsexperten om je huisdier snel terug aan het eten te krijgen.

Zij kozen voor volledige gemoedsrust

Blij met nieuwe brokken
Na mijn eerste bestelling merkte ik dat de stoelgang van mijn hond erg dun was geworden. Nadat ik contact met jullie opnam, werd het voedingsschema aangepast en kregen we nieuwe brokken. Na één week de nieuwe brokken te geven merk ik dat de stoelgang van mijn hond weer vaster wordt. Ik was aangenaam verrast door de bijstand die ik van jullie team kreeg, bedankt!
Nikita B.
Max is in betere vorm
Max was al een tijdje te zwaar dus besloten we contact op te nemen. We kregen zeer snel hulp en een plan op maat voor onze hond. Ondanks dat het plan aanzienlijk minder voeding voorschreef dan wij altijd gaven, leek hij nooit hongerig. En eerlijk gezegd, hij ziet er nu veel beter uit!
Edward K.
Minder haaruitval bij slapende kat
Mijn kat heeft al langere tijd last van extreme haaruitval. Daarom besloot ik om direct persoonlijk contact op te nemen. Binnen de kortste keren kreeg ik antwoord op mijn vragen en stond er aangepast eten klaar. Het belangrijkste: het werkt! De haaruitval is sinds de nieuwe voeding sterk verminderd.
Emma J.

In 1-2-3 gezonde voeding voor je hond of kat

1

Vertel ons wat we moeten weten over je hond of kat

Zoals zijn of haar leeftijd, gewicht, ras en geslacht.

2

Wij ontwikkelen een recept op maat van je huisdier

Onder toezicht en met goedkeuring van dierenartsen.

3

Je voeding gratis aan huis geleverd

Want het baasje verdient ook de beste zorgen.

NIEUW: Gratis gewichtsbegeleiding voor je hond of kat

60% van alle huisdieren heeft overgewicht, een aandoening die het leven van je hond of kat tot 2,5 jaar kan inkorten. Breng je huisdier daarom nu terug op zijn ideaalgewicht met gratis voedings- en bewegingsadvies van onze dierenartsen.

Dierenarts Joy helpt bij de problemen van je hond of kat

Een vraag over je levering of betaling?

Voor al je praktische vragen kan je bellen, mailen of chatten met onze klantendienst. Wat je zelf gemakkelijkst vindt.

Al 0 maaltijden geleverd!