šŸšš Aan huis bezorgd binnen 1-3 dagen

Het beste hondenvoer is op maat gemaakt

Echt waar. We wonnen er zelfs de prijs van Beste product van het jaar mee. Dat is de kracht van voeding die je hond alle voedingsstoffen geeft die HIJ nodig heeft, niet die van de buren.šŸŸ Ā  De beste ingrediĆ«nten

ā¤ļø Ā  De beste begeleiding

šŸ’° Ā  De beste prijs

Wat is het beste hondenvoer voor mijn hond?

De ‘beste’ – dat claimt elk merk te zijn. Ook al is het niet zo. Daarom zeggen wij dat liever niet zomaar, maar geven we goeie redenen:
golden retriever kijkt in camera

Je hond in de spotlight

Bij Just Russel staan je hond en zijn gezondheid op nummer Ć©Ć©n. Daarom maken we hondenvoeding op maat vanuit zijn voedingsbehoeften. Want een 12-jarig chihuahuateefje is toch geen 3-jarige bernersennen-reu?

Gemaakt door dierenartsen

Zij weten wat het beste is voor je huisdier. Ons team van experts analyseert de behoeften van elke hond, zoals die van jou. Daarna stellen ze een uniek recept samen met verse ingrediƫnten voor een lang en gezond hondenleven.
startup zonder tussenschakels just russel team

Goed voor je portemonnee

Wie zegt dat gezonde hondenvoeding duur moet zijn? Omdat we zonder tussenpersonen werken – in tegenstelling tot dierenwinkels – kan je bij ons tot 30% voordeliger premium hondenvoeding kopen. Zonder in te leveren op smaak of kwaliteit.

De beste voeding voor jouw hond

Je bent 3 stappen verwijderd van een hondenleven vol vreugde en gezondheid. Waar wacht je nog op?
1

Vertel ons wat we moeten weten over je hond

2

We bepalen de voedingsstoffen

3
De voeding wordt aan huis geleverd

We maken je voeding en leveren die aan je voordeur

Het beste hondenvoer, de beste service

Bij Just Russel is het alle hens aan dek. Aan het roer staan onze dierenartsen en customer service om jou te ondersteunen bij de verzorging van je hond. Een vraag of bezorgdheid? Onze experts luisteren met gespitste oren en geven voedingsadvies waar je echt iets mee kunt. We zijn bereikbaar tussen maandag en vrijdag van 8u tot 18u

ā˜Žļø +32 472 90 90 39
āœ‰ļø hello@justrussel.com

renaat waeles belt naar klant just russel

Tot 30% goedkoper

in vergelijking met andere premium merken

100% natuurlijk

Hoogwaardige ingrediƫnten van natuurlijke oorsprong

Lokale productie

Onze ingrediƫnten zijn afkomstig van lokale producenten in Belgiƫ.

Gratis thuislevering

Geen verzendkosten, wij leveren gratis tot aan je voordeur.

De beste hondenvoeding is 100% rommel-vrij

De beste hondenvoeding maakt je hond energiek en gezond. Daarom vind je in de voeding van Just Russel geen ongezonde dikmakers of wansmakelijk beendermeel en kun je allerlei allergenen uit je hondenvoeding laten.
Abby met doos JR
Fantastische service, super vriendelijke mensen Ć©n prijs kwaliteit Ć©cht het beste wat we al gehad qua voeding voor Abby! Heel blij mee en het neemt heel wat gedoe weg doordat je nooit moet denken aan het feit dat je nog voeding moet halen. Het staat maandelijks gewoon exact op tijd aan je deur! Heerlijk!
Melanie C.
Puppy naast Just Russel zak
Na meer dan 10 merken geprobeerd te hebben, is Just Russel het eerste merk waarvan onze pup geen slappe stoelgang heeft! Nu kan ze eindelijk verdikken en versterken. Ik vind het ook super makkelijk om het eten te bestellen. Je merkt echt dat jullie klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen!
Ruth V.D.
Hond poseert met zak
Onze pup met meerdere allergieƫn verdraagt Just Russels voeding perfect. Ze smult als nooit tevoren en de gepersonaliseerde zakken zijn een leuke extra. Eindelijk een oplossing gevonden die volledig op haar is afgestemd. Wij zijn fan!
Hermien D.

Wat je nog moet weten over het beste hondenvoer

Het beste hondenvoer voor puppy’s bevat voldoende calorieĆ«n voor groei-energie, de juiste calcium-fosfor-verhouding voor een stevig skelet en bevat tussen 22 en 32% dierlijke eiwitten.

Puppyvoeding moet er namelijk voor zorgen dat je puppy optimaal groeit. Zo ontwikkelen zijn botten, spieren en organen zich tot een stevig, gezond lichaam. Groeit je puppy te snel? Dat kan voor pijnlijke gewrichtsproblemen zorgen op volwassen leeftijd.

Laat je puppyvoeding dus op maat maken van je pup zodat hij de juiste voeding krijgt per groeifase. Wij helpen je daarbij met gepersonaliseerde puppyvoeding. Ontdek je persoonlijk recept hier.

Het beste hondenvoer voor volwassen honden is tarwe- en maĆÆsvrij en bevat:

– minimaal 33% vers vlees of verse vis
– minimaal 25% dierlijk eiwit
– minimaal 10% ruw vet
– maximaal 5% ruwe vezel

Als je de perfecte samenstelling hondenvoer wil weten voor je volwassen hond, kan je dat gratis door ons laten berekenen. Ontdek het hier.

Het beste senior hondenvoer bevat in verhouding minder calorieĆ«n voor een rustigere levensstijl en voldoende chondroĆÆtine en glucosamine tegen gewrichtsslijtage.

Daarnaast is de beste senior hondenvoeding ook extra licht verteerbaar. Zo kan hij ondanks een vertraagd metabolisme nog voldoende voedingsstoffen uit zijn voeding halen.

Benieuwd naar de beste samenstelling hondenvoer specifiek voor je senior hond? Vul hier 10 vragen in over je huisdier en ontdek het.

Al 0ā€Æmaaltijden geleverd!