Beste hondenbrokken 2023

Beste hondenvoer met natuurlijke, gezonde ingrediënten voor een optimale gezondheid.

  • Gezond hondenvoer

  • Hondenvoeding op maat

  • De beste smaak, 100% natuurlijk

Als uitstekend beoordeeld op Google
Reviewscore van 4.8/5 | +1000 reviews

Beste hondenvoer van het jaar 2022-2023

Met een tevredenheidsscore van 9,32/10 op meer dan 50.000 beoordelingen mogen we ons met veel trots “Beste hondenvoer” van het jaar noemen.

  • 9,32/10 teveredenheidsscore

  • Overall winner 2021-2022

  • Beste Product van het jaar categorie dierenvoeding

93% ziet duidelijk het verschil

Ons team staat bekend voor hun vakkundige kennis wanneer het op dierenvoeding aankomt.

de voedingsexperten van just russel voor het controleren van de hondenbrokken

=
Meer energie
Gezonder gewicht
Glanzende vacht
Betere stoelgang

Vergelijk Just Russel met andere merken

Zoeken naar het beste hondenvoer of de beste hondenbrokken is niet altijd makkelijk. Meestal moet je teveel nadenken welk hondenvoer het best zal zijn voor je hond.

vergelijkende tabel met verschillende hondenvoedingsmerken

Waarom is Just Russel het beste hondenvoer?

Beste hondenvoer met natuurlijke, gezonde ingrediënten voor een optimale gezondheid aangepast aan de behoefte van je hond.

franse bulldog riekt aan hondenvoeding op maat

Elke hond is anders

Is jouw hond kieskeurig? Ons algoritme weet exact welk hondenvoer en smaak jouw hond nodig heeft. Samen gaan we voor het beste hondenbrokken voor je hond.

hondenbrokken en de gepersonaliseerde maatbeker van just russel

Wat is het beste hondenvoer voor mijn hond?

Weg met keuzestress. Wij weten wat het beste hondenvoer is voor je hond. De hondenbrokken passen automatisch aan naar mate je hond ouder wordt.

border collie profielfoto

De beste prijs/kwaliteit

Wij zijn 30% goedkoper dan onze concurrenten. Dit omdat wij rechtstreeks leveren bij jou. De beste prijskwaliteit voor het beste hondenvoer in België.

Het beste gepersonaliseerde hondenvoer

Op basis van een 10-tal eenvoudige vragen stelt ons algoritme de ideale voeding en portie voor. Wil je achteraf graag de brokgrootte, smaak en/of formulatie aanpssen? Dan kan je ons altijd contacteren. Het beste hondenvoer van de test.

1
hond en kat foto

Vertel meer over je hond

2
verschillende soorten hondenbrokken

Kies de grootte van je brokken

3
smaken van hondenbrokken

Kies de smaak van de hondenvoeding

FAQ

De beste hondenbrokken voor je hond zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd, grootte, activiteitenniveau, eventuele gezondheidsproblemen en persoonlijke voorkeuren van je hond. Het is daarom belangrijk om een voeding te kiezen die is afgestemd op de specifieke behoeften van je hond. Doordat je bij Just Russel een 10-tal vragen moet beantwoorden kunnen de beste hondenvoeding aanbieden van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die voldoet aan de premium voedingsrichtlijnen. Vul de vragenlijst hier in en ontdek wat jouw hond nodig heeft.

Je bent niet gebonden aan een abonnement. De reden dat wij werken met een abonnement is om jullie gemak te garanderen. Ons algoritme weet exact wanneer je huisdier nieuwe voeding nodig heeft. Door de automatische leveringen val je nooit zonder voeding. Het is echter altijd mogelijk om de levering uit te stellen als deze te vroeg zou komen of te pauzeren als de voeding niet in de smaak zou vallen.

Goeie vraag! Wel, in een notendop: Wij bieden premium honden- en kattenvoeding aan, aan een eerlijke prijs. De voeding is aangepast aan de noden van jouw huisdier en wordt maandelijks thuisgeleverd. We werken met 100% natuurlijke producten, het is elk moment opzegbaar, … En nog zoveel meer! Zo blijft je huisdier gezond en betaal jij nooit te veel. Bij Just Russel hang je niet aan een leiband en kan je altijd terecht met je vragen! Bel +32 472 90 90 39 of mail naar hello@justrussel.com

Al 486.002 maaltijden geleverd!