Hondenvoeding voor kieskeurige honden

Is je hond kieskeurig en ben je op zoek naar dé ideale voeding aangepast aan de noden van je hond? Dan hebben wij de oplossing:

 • Gepersonaliseerde hondenvoeding

 • De beste smaak

 • Gratis aan huis geleverd

Als uitstekend beoordeeld op Google
Reviewscore van 4.8/5 | +1000 reviews

franse bulldog die fruit eet

Mijn hond eet niet, hoe komt dat?

Het is vervelend wanneer je hond kieskeurig of een moeilijke eter is. Hierbij is het enorm belangrijk om te achterhalen wat oorzaak is van het minder goed eten van je hond:

 • 1

  Leeftijd van de hond

 • 2

  Hoeveelheid voeding per dag

 • 3

  Structuur bij het eten geven van je hond

 • 4

  Tussendoortjes

Dieetvoeding op maat

Op basis van een 10-tal eenvoudige vragen stelt ons algoritme de ideale voeding en portie voor. Wil je achteraf graag de brokgrootte, smaak en/of formulatie aanpssen? Dan kan je ons altijd contacteren.

1
hond en kat foto

Vertel meer overje hond

2
verschillende soorten hondenbrokken

Kies de groottevan je brokken

3
smaken van hondenbrokken

Kies de smaakvan de hondenvoeding

6 goede redenen om Just Russel te kiezen

Uniek recept voor je huisdier
9/10 voor smaak
100% Gemaakt in België
Gratis aan huis geleverd
Persoonlijke 1 op 1 service
Enkel kwalitatieve natuurlijke ingrediënten
Vrouw met hond aan bureau

Gratis persoonlijk advies

Een team dat elke dag beschikbaar is wanneer jij het nodig hebt. Online of via je favoriete kanaal.

 • Facebook Messenger

 • Whatsapp

 • E-mail

 • Telefonisch

Waarom is mijn hond kieskeurig?

 

 

border collie profielfoto

Leeftijd van je hond

De combinatie tussen leeftijd van je hond en de hoeveelheid die je hond krijgt is heel belangrijk. Meestal is het die combinatie die invloed heeft op het minder goed eten van je hond. Puppy’s en andere jonge honden in volle groei hebben veel meer nood aan energie en voedingsstoffen. Wanneer de honden ouder worden zal de behoefte hiervan verminderen waardoor ze dus ook andere voeding nodig hebben. Wij bij Just Russel groeien mee met je hond en doen die aanpassingen voor jullie. Makkelijker voor jou, beter voor je hond.

hondenbrokken en de gepersonaliseerde maatbeker van just russel

Hoeveelheid voeding per dag

De voeding aanpassen aan de noden van je hond, dat is waar we bij Just Russel voor staan. Niets is belangrijker dan de juiste hoeveelheid voeding te geven voor je hond op vaste tijdstippen. Zo hebben senior honden meer nood aan verschillende kleinere maaltijd per dag terwijl een volwassen hond slechts 2 maaltijden per dag nodig heeft. Alles hangt dus af van je hond. Wil jij ook weten welke hoeveelheid je hond moet eten per dag? Doe dan hier de test en krijg een gratis voedingsplan voor je hond.

Puppy met voedingstabel hoe vaak eten

Structuur

Een belangrijke reden waarom je hond niet wilt eten is een gebrek aan structuur. Voor honden die niet willen eten is het geen goede optie om ze te laten kiezen wanneer ze hun voeding gaan opeten. Kies bepaalde tijdstippen wanneer je je honden voeding zal geven. Hierdoor verplicht je de moeilijke eters de voeding op te eten. Na een bepaalde tijd neem je de voeding dan ook weer weg. Probeer dit zeker eens thuis. Doe hier de test en kom te weten hoeveel voeding jouw hond nodig heeft.

labradoodle met speeltjes en gezonde hondenkoekjes

Tussendoortjes

Niets leuker dan je hond verschillende tussendoortjes te geven per dag maar teveel is teveel. Bij een overmaat aan tussendoortjes zal je hond geen trek meer hebben in de hondenvoeding. De hondenvoeding bevat veel voedingsstoffen die belangrijk zijn in de levensfase van je hond. Probeer met de gezonde tussendoortjes of alternatieven (zoals speeltjes) om zo de focus te behouden op de hoofdmaaltijd van de dag.

Zit je nog met vragen?

Contacteer ons. Je mag ons alles vragen. Liefst over honden en katten, daar kennen we namelijk alles van.

Al 486.002 maaltijden geleverd!