🚚 Gratis thuis bezorgd binnen 1-3 dagen

5 redenen waarom 30.000+ Nederlanders Just Russel verkozen als beste brokken van het jaar

Jouw hond is uniek! Dat is waarom tienduizenden baasjes overstappen op de gepersonaliseerde hondenvoeding van Just Russel.

Als uitstekend beoordeeld op Google
4,8/5 | +1700 reviews

Hier zijn de 5 meest belangrijke reden waarom Just Russel verkozen werd tot beste product van het jaar.

15 februari, 2023 – 3 min. 46 sec leestijd

1. Snel, gemakkelijk & handig

Bij Just Russel ben je verzekerd van snelle, gemakkelijke en handige service voor jou en je hond. De drukte van het leven hoeft geen invloed te hebben op het welzijn van je trouwe viervoeter. Met gratis levering van hondenvoer aan huis, kun je alles eenvoudig online bestellen – van brokken tot speelgoed en zelfs snoepjes. Geen heen-en-weer meer naar de dierenwinkel en geen zorgen meer over stock. Bovendien staat ons team altijd klaar voor advies, altijd binnen handbereik.

2. Met Just Russel behaal je jouw honds doelen makkelijker dan ooit.

Ons team van dierenartsen biedt gratis advies en hulp voor veel verschillende hondenproblemen, van dieet tot moeilijke eters en van allergieën tot slechte stoelgang. Wij werken samen met jou om het leven van je hond te verbeteren.

Bovendien hebben we ook oplossingen voor de kleine problemen van het hondenleven. Zo zijn de drollen van je hond binnen no-time netjes, en hoeven baasjes geen adem meer in te houden wanneer hun hond een scheetje laat.

Tot slot helpen we ook honden om hun energie op een efficiëntere manier te benutten. Na de overstap naar Just Russel zullen hondeneigenaren zien dat hun hond weer vol energie is en onvermoeibaar kan spelen, in plaats van kracht te verliezen tijdens de vertering.

3. Haal het meeste uit je Just Russel lidmaatschap

Bij ons ben je verzekerd van tal van voordelen, waaronder kortingen op speeltjes, snacks en supplementen voor je hond. Familieleden kunnen profiteren van familieprijzen. Daarnaast krijg je gratis begeleiding van onze team van dierenartsen voor een gezonde levensstijl voor je hond. En als kers op de taart, bespaar je ook nog op de kosten van gezonde hondenvoeding. Dankzij onze directe aanpak zonder tussenpersonen, bieden we premium hondenvoeding aan met kortingen tot wel 20% zonder concessies te doen aan smaak of kwaliteit.

4. Stop met de verkeerde hondenvoeding te geven

Stop met het geven van verkeerde hondenvoeding aan je hond! De traditionele hondenvoeding markt staat al jaren stil en het resultaat is duidelijk: dikke, moeie en ongelukkige honden.


Wist je dat de hondenvoeding uit de dierenwinkel een slechte invloed heeft op de gezondheid van je hond? De lijst met ingrediënten bevat vaak tarwemeel, beendermeel, suiker, zout en zelfs karamel kleurstof.


Bij Just Russel staat de gezondheid van je hond op nummer 1 en daarom bieden wij alleen de beste en gezondste hondenvoeding aan, zonder compromissen te sluiten met onze portefeuille

gelukkige klanten van just russel

5. Gezonde voeding moet ook lekker zijn

Gezonde hondenvoeding hoeft niet saai te zijn. Bij Just Russel vind je lokaal geproduceerde producten met verse, heerlijke ingrediënten. Zodat jij en jouw hond kunnen genieten van elke hap. Geen meel, beenderen of suiker maar alleen de beste smaken en geuren die jouw hond verdient.

gezonde hondenvoeding met gezonde ingrediënten en groenten

Vele anderen gingen je voor

Ontdek voeding op maat

❤️ Voeding afgestemd op jouw hond of kat
🥦 De beste smaak, 100% natuurlijk
🏡 Gratis aan huis bezorgd in heel Nederland
👩🏼‍⚕️ Ontwikkeld door dierenartsen
🎯 Behaal jouw doelen

Al 6 486 002 maaltijden geleverd!